БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 работен ден. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 работен ден. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x

Политика за връщане на стоки

Благодарим Ви, че пазарувахте на www.wowpetsbulgaria.com
ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИ И РЕКЛАМАЦИИ


За да имате право на възстановяване сумата по покупката ви или връщане на продукта, трябва да се свържете с contact@wowpetsdeals.com в рамките на 5 календарни дни от получаването на вашата поръчка. Вашият имейл трябва да включва вашето име, номер на поръчка, имейл адрес и снимка, показваща дефекта. Връщането на стока в случай на рекламация е за ваша сметка - ние ще възстановим стойността на съответния продукт.

След като член на нашия екип за обслужване на клиенти прегледа проблема ви, ще се свържем с вас относно състоянието на вашия случай. Моля, позволете до 2 работни дни за отговор от наша страна.

От 14 дни след получаване на поръчката, ние вече не можем да я възстановим.


Има два случая, в които клиентът има право да върне закупения продукт и да поиска той да бъде заменен с друг продукт или да му бъде възстановена сумата:
1. В случай на доказана вина на нашата компания (получен грешен продукт), Клиентът трябва да върне продукта в рамките на четиринадесет (14) дни от деня, в който го е поръчал, без разходи за транспорт.
2. Ако решението на клиента да върне продукта не е резултат от някоя от горепосочените обективни причини, компанията си запазва правото да не уважи иска. Ако оплакването бъде уважено, клиентът може да върне продукта в рамките на четиринадесет (14) дни от датата на поръчване. В този случай всички транспортни разходи, както и всяка разлика в цената на продуктите, се поемат от клиента.
Във всички случаи продуктите трябва да са в полученото от клиента състояние, в пълен вид, без никакви повреди и в оригиналната си опаковка. Ако не бъдат върнати в рамките на четиринадесет (14) дни, нашият магазин не е длъжен да приеме възстановяване на сумата.
При спазване на Общите условия от страна на клиента и ако доставчикът приеме връщането на продукта, клиентът има право да получи или друг продукт с равна стойност, или да му бъде възстановена заплатената сума. Възстановяването на сумата ще бъде извършено в рамките на тридесет (30) дни от датата, на която сме получили продукта обратно.
В случай на многократно възстановяване на суми и в случай, че компанията ни по свое усмотрение счете, че клиентът злоупотребява с правото си на рекламация, както и че действа недобросъвестно, запазваме правото си да откажем рекламация, дори ако условията са изпълнени.
Тези условия не засягат правата на потребителите, предвидени от закона.
ПРИСТИГАНЕ НА ПОРЪЧКАТА


Не можем да възстановим суми за продукти, които не са доставени до конкретна дата, повод или празник.

На нашия уебсайт можете да разберете колко време може да отнеме доставката. Моля, имайте предвид това при поръчка.

След като поръчката бъде изпратена, вече няма да можем да я редактираме или анулираме.ДОСТАВКА


Вие ще носите отговорност за заплащане на транспортните разходи по връщането на продуктите.

Разходите за доставка са невъзвръщаеми.СВЪРЖЕТЕ С НАС


Ако имате някакви въпроси как да върнете поръчката си, моля не се колебайте да се свържете с нас на contact@wowpetsdeals.com