БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 работен ден. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x
БЪРЗА ДОСТАВКА – в рамките на 1 работен ден. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв. x

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. КАКВО ТОЧНО ПРЕДЛАГА WOWPETSDEALS?

Горди сме да ви предложим нашата най-добра селекция от консумативи и аксесоари за домашни любимци на много атрактивни цени. Тук можете да намерите много продукти, подходящи за ежедневна употреба, но също и такива, които са подходящи за подаръци или просто за да поглезите любимите си животни.


2. КАК МОГА ДА СЪМ СПОКОЕН, ЧЕ СЕ ГРИЖА ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА ИМА КУЧЕТО МИ ЗДРАВА КОЖА И КОЗИНА?

За да си осигурите здрава козина и кожа, можете да направите много различни неща, включително да храните балансирано и здравословно Вашите домашни любимци, редовно да разресвате козината и да я поддържате чиста с шампоани и редовни измивания. Много от нашите продукти могат да Ви помогнат - разгледайте ги тук.


3. КАК ДА НАМЕРЯ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НЯКОЙ ПРОДУКТ?

Можете да намерите конкретна информация за продукта на всяка продуктова страница в секцията „описание“.


4. МОЯТ ДОМАШЕН ЛЮБИМЕЦ НЕ ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ. КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВЯ?

Ако имате някакви притеснения за здравето на Вашия домашен любимец, моля, свържете се с местната ветеринарна клиника за съвет. Те ще могат да Ви дадат съвет дали вашият домашен любимец се нуждае от лечение или консултация.


5. КАКВО ДА НАПРАВЯ, АКО ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ИСКАМ, Е ИЗЧЕРПАН ?

Предлагаме голямо разнообразие от продукти и получаваме доставки в нашия склад почти всеки ден. Затова Ви препоръчваме редовно да проверявате за наличност.
6. КАКВИ СА СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА?

Поръчките могат да отнемат между 1-3 работни дни (без почивните дни и празниците) в зависимост от конкретната държава. Обработката на поръчка включва избор, опаковане и подготовка на поръчката за доставка. След като поръчката бъде взета от куриера и доставена до Вашия адрес, тя се счита за "изпратена". Моля, уверете се, че някой може да получи пратката Ви между 09:00 и 18:00 часа.


7. КАКВИ СА МЕТОДИТЕ ЗА ПЛАЩАНЕ?

Ние предлагаме сигурно плащане - наложен платеж - плащате само когато получите поръчката си, без авансови плащания или транзакции.


8. МОГА ЛИ ДА ОТМЕНЯ ИЛИ ДА ПРАВЯ ПРОМЕНИ ПО ПОРЪЧКАТА СИ?

Не, след като бъде направена поръчка, ние не можем да анулираме Вашата поръчка или да направим каквито и да е промени. Моля, уверете се, че цялата информация е вярна, преди да завършите поръчката си.


9, ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ НЯКАКВИ ОТСТЪПКИ ИЛИ ПРОМОЦИИ?

Да, предлагаме отстъпки и специални промоции. Най-добрият начин да бъдете информирани за тях е да ни следвате във Facebook и да проверите нашия уебсайт.


10. КАКВО ДА НАПРАВЯ, АКО ПОРЪЧКАТА МИ ПРИСТИГНЕ ПОВРЕДЕНА?

Моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти, за да поискате допълнителна помощ. Всеки артикул(и), който пристига повреден, трябва да бъде докладван в рамките на 14 дни след доставката. Ще поискаме снимки, за да подадем иск за щета. Пример: снимка на повредения(ите) елемент(и).


11. КАКВО ДА ПРАВЯ, АКО ЛИПСВА АРТИКУЛ ОТ ПОРЪЧКАТА МИ?

Моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти, за да поискате допълнителна помощ. 


12. ЗАКУПИХ ПРОДУКТИ ЗА WOWPETSDEALS ОТ РАЗЛИЧЕН САЙТ / МАГАЗИН, МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ?

Съжаляваме, но единственото място, на което можете да намерите нашите продукти, е на нашия официален уебсайт. Всички други места, които ги продават, са неофициални и може да са фалшиви, така че не можем да дадем гаранция за тях.


13. ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ РАЗЛИЧНИ ОПЦИИ ЗА ДОСТАВКА?

Не, единствената опция за доставка е доставка до Вашия адрес.


14. КАК МОГА ДА ПОЛУЧА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА?
Доставката е безплатна за поръчки над 50 лв.